KONYA / MERAM - Cumhuriyet İlkokulu

Okulumuz "e-Safety Label " e-Güvenlik Etiketi almaya hak kazandı.

Okulumuzda yürüttülen e-güvenlik çalışmaları neticesinde, Avrupa Okul Ağı olan European School Net' in değerlendirme kriteri doğrultusunda güvenli internet kullanımında farkındalık yaratan "e-Safety Label " e-Güvenlik Etiketi aldı.

Okulumuz, e-Safety koordinatörü İbrahim HASIRCI tarafından yürütülmekte olan ve güvenli internet kullanımındaki farkındalığı gösteren çalışmalarımızla okulumuz, Avrupa Okul Ağı ''The eSafety Label Community'' tarafından verilen uluslararası alanda geçerliliği olan "eSafety Label Bronze Etiketi" kazanmıştır. Uluslararası geçerliliği olan ve güvenli internet kullanımında farkındalık oluşturan bu etiket aynı zamanda eTwinning okulu olma basamaklarından bir tanesidir. Okulların eTwinning Okulu olma basamaklarından biri olan ve güvenli internet kullanımında farkındalığa işaret eden bu etiket, okullara uluslararası platformda öncelik ve prestij katmaktadır.

25-01-2023

Yayın: 25.01.2023 - Güncelleme: 06.03.2024 14:54 - Görüntülenme: 237