KONYA / MERAM - Cumhuriyet İlkokulu

Okulum Temiz

Cumhuriyet İlkokulu/MERAM   Milli Eğitim Bakanlığımız ile Türk Standartları Enstitüsü (TSE) arasında, imzalanan "Eğitim Kurumlarında Hijyen Şartlarının Geliştirilmesi ve Enfeksiyonu Önleme İş Birliği Protokolü" kapsamında, hijyen şartlarının geliştirilmesi, enfeksiyon önleme ve kontrol süreçlerinin güvenilir bir anlayışla sürdürülmesi amacıyla "Okulum Temiz" belgelendirme programı yürürlüğe alınmıştır. Okulumuz yapılan kontroller sonucunda "OKULUM TEMİZ"belgesini almaya hak kazanmıştır. Okulumuz için desteğini bizden hiçbir zaman esirgemeyen ilçe milli eğitim müdürümüz Mustafa KOCA'ya, Çalışmaların yürütülmesini sağlayan, okulumuzun eğitim öğretime en güvenli şekilde açılabilmesi için emeği geçen idarecilerimize, memurumuza, yardımcı hizmetler personellerimize, kontrol ve denetimleri  yapan tetkiker Mustafa PARLATAN'a, belgelendirme ve planlama sürecinde birlikte çalıştığımız İş Güvenliği Uzmanı Güler YILDIRIM'a,  çalışmaları ve emekleri için teşekkür ederiz.

29-12-2020

Yayın: 29.12.2020 - Güncelleme: 06.03.2024 15:28 - Görüntülenme: 148